ÅRETS VIKTIGSTE LÅT – ALENE SAMMEN

Foto: Brusjan

Fredag 13. august slapp Emelie Hollow "Alene sammen" – Årets viktigste låt, og den låta alle som har vært med å bidra til har ventet på. Årets viktigste låt er nemlig skrevet på bakgrunn av tanker, følelser og opplevelser som ungdom fra hele Norge har bidratt med. Temaet er mental helse, og årets låt er – ikke overraskende – spesielt preget av året vi alle har vært igjennom. Låta setter på mange måter ord på pandemiåret på vegne av ungdommen.

Alene sammen cover Hør Årets viktigste låt på Spotify

En spesiell opplevelse

Emelie forteller at det har vært en morsom, men også skummel og følelsesladd opplevelse å skrive låta. Hun har fått et innblikk i mange personlige tanker, bekymringer og personlige følelser. Alle disse har hun blandet med egen erfaring når hun har skrevet. Følelsen som gikk igjen mest blant bidragene var det å være «alene» – et ord som også har inspirert tittelen.

Emelies favorittlinje fra låta er: Alt blir bra, men blir det det? Samtidig som mange gleder seg til at verden åpner igjen, er det nemlig også mange som engster seg for at ting ikke blir helt som før.

Emelie Hollow spiller på flygel i studio

Foto: Brusjan

Takk til alle

«Jeg er så takknemlig for at jeg har fått lov til å lage Årets viktigste låt sammen med alle som har bidratt med sine tanker om året som har gått. Det har vært tøft å lese hvor vanskelig mange har hatt og fortsatt har det, men også litt godt å vite at vi er sammen om dette. Mange av oss har følt på det samme og det er viktig at vi ikke glemmer. Derfor føles det utrolig spesielt å bevare dette i en sang som på en måte tilhører hele landet!»

Emelie Hollow

Emelie Hollow har lang erfaring, er en ettertraktet låtskriver og har reist verden rundt med en rekke store samarbeid, blant andre: Ruben, Dagny, Victoria Nadine, Seeb, Alexander Oscar, Jesper Jenset, Skaar, Alan Walker, og ikke minst TIX som hun har co-skrevet "Fallen Angel" med.

Emelie Hollow fremfører Årets låt «Alene sammen» på VG-lista direkte på vg.no 28.august!

27.august slipper hun debutalbumet Half The Story

Send oss dine tanker, følelser og opplevelser fra året som gikk. Men også hva du gleder deg til fremover.

100/100

Takk for ditt bidrag!

Lukk takkemelding

Du er awesome! Låta vil få live-premiere på VG-Lista 28. august. Stay tuned… 😎❤️🎤

Trenger du noen å snakke med?

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Hos ung.no har de samlet gode tjenester for deg som ønsker å chatte med noen. Her kan du finne informasjon om dine rettigheter, muligheter og plikter. Du kan selv velge tema og se hvilke tjenester som er tilgjengelig.

Ung jente er på mobiltelefonen