Derfor lager vi Årets viktigste låt

Foto: Krister Sørbø

Det er ikke alltid den viktigste låta ligger på toppen av hitlista - den skal nemlig skrives nå.

VG-lista er en av de største arenaene for ungdom i Norge. Derfor har vi lyst til at ungdom skal ha en stemme inn i arrangementet. Det gjør vi med Årets viktigste låt. Og derfor har også låta en helt spesiell plass på arrangementet.

Alene sammen

I år skal Årets viktigste låt handle om hvordan norsk ungdom har hatt det i året som gikk. Det har vært et tøft år hvor alle, ikke bare noen, har fått kjenne på sårbarhet, ensomhet og savn. Men kanskje året som gikk også har gjort oss modigere, sterkere og mer forståelsesfulle?

Ungdom på konsert med armene i været en sommerkveld

Foto: Krister Sørbø

Life is a rollercoaster

Livet er en berg-og-dal-bane. Derfor er det også helt normalt at følelsene går opp og ned. Det er ikke noe rart i å være på topp den ene dagen og på bunnen dagen etter. Det kalles å være menneske. Er det én ting vi har oppdaget gjennom den siste tiden er det hvor viktig vi er for hverandre. Bruk den erfaringen til å være snill både mot deg selv og andre.

VG-LISTA 2021
en helt spesiell konsert for en helt spesiell gjeng

Vi har gått igjennom en pandemi sammen og nå skal vi ut av den sammen. 28.august feirer vi oss selv og livet. Bli med på VG.no!

Send oss dine tanker, følelser og opplevelser fra året som gikk. Men også hva du gleder deg til fremover.

100/100

Takk for ditt bidrag!

Lukk takkemelding

Du er awesome! Låta vil få live-premiere på VG-Lista 28. august. Stay tuned… 😎❤️🎤

Trenger du noen å snakke med?

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Hos ung.no har de samlet gode tjenester for deg som ønsker å chatte med noen. Her kan du finne informasjon om dine rettigheter, muligheter og plikter. Du kan selv velge tema og se hvilke tjenester som er tilgjengelig.

Ung jente er på mobiltelefonen